RUSSIAN VOLUME 2D 5D

 

LASH SOCIETY helpt jou graag om door te groeien tot succesvol lash artist en business owner! Graag delen wij onze ervaringen zodat je weet wat er nodig is om in de lash business te kunnen groeien.

Tijdens deze intense trainingsdag leren we je alle ins en outs over de nieuwste techniek. Je leert verschillenden methoden om een perfecte Russian Volume set te plaatsen. Met deze techniek kan je veel verschillende looks creëren. Ook leer je ogen op verschillende manieren te stylen. Als je wilt deelnemen aan deze cursus, is het belangrijk dat je al ervaring hebt. Je moet de basis al goed beheersen.

 

 

 
 
 
WAAROM LASH SOCIETY
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de Lash business die we graag met je delen;
  • Er kunnen slechts twee cursisten tegelijkertijd aan een cursus deelnemen. Op die manier kunnen we onze cursisten zoveel mogelijk aandacht schenken. Daarmee behaal je de beste resultaten;
  • Speciale aandacht voor persoonlijke punten, waar jij in praktijk tegen aanloopt;
  • Het perfectioneren van een nieuwe One by One set;
  • Je kunt jouw lash business verder ontwikkelen;
  • Na afloop van de training ontvang je 10% korting op de luxeproducten van Lash Society en op vervolgtrainingen.

 

 

 

 

ERKEND CERTIFICAAT 

Wij willen het niveau van lash artiesten hooghouden. Als je het traject succesvol afrondt, ontvang je dan ook een officieel Lash Society certificaat.

Mocht het resultaat onvoldoende zijn, heb je de mogelijkheid om nog door te trainen. Vervolgens kunnen we je opnieuw beoordelen en zodoende heb je de mogelijkheid om het certificaat vooralsnog te behalen.

 

 

 
 
 
KOSTEN EN AANMELDEN 

De kosten van deze intensieve trainingsdag bedragen € 475,- exclusief btw. Het starterspakket ter waarde van € 182,- exclusief btw zit hierbij inbegrepen.

Je dient je eigen model mee te brengen voor deze cursus.

Wij hebben meerdere trainingslocaties in Nederland en België, zo is er altijd een trainingslocatie bij jou in de buurt 


Wil je nog meer weten over deze trainingsdag? Stuur ons dan gerust een e-mail via het contactformulier op onze contactpagina.