CLASSIC ONE BY ONE 

 

Lash society helpt jou graag om door te groeien tot een succesvol lash artist en business owner! Graag delen wij onze ervaringen zodat je weet wat nodig is om in de lash business te kunnen groeien.

Tijdens de intensieve training leren we je alle ins en outs over wimpers en bijbehorende methoden, zodat je deze perfect kunt toepassen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de individuele groei voor jou als business owner. Je kunt hierbij denken aan onder andere de marketing van je onderneming. Daar heb je nog jarenlang profijt van na de cursus.

 

 

 

 

WAAROM LASH SOCIETY ?

– Wij hebben jarenlange ervaring in de Lash business die we graag met je delen

- Er kunnen slechts twee cursisten tegelijkertijd aan een cursus deelnemen. Op die manier kunnen we onze cursisten zoveel mogelijk aandacht schenken. Daarmee behaal je de beste resultaten


– Intensieve cursus dag om voor échte perfectie te gaan

– We geven tips en tricks waar je óók na de cursus nog profijt van hebt


– Na afloop van de training ontvang je 10% korting op de luxeproducten van Lash Society en op vervolgtrainingen

 

 

 

 

ERKEND CERTIFICAAT

Wij willen het niveau van lash artiesten hooghouden. Als je het traject succesvol afrondt, ontvang je dan ook een officieel Lash Society certificaat.

Mocht het resultaat onvoldoende zijn, heb je de mogelijkheid om nog door te trainen. Vervolgens kunnen we je opnieuw beoordelen en zodoende heb je de mogelijkheid om het certificaat vooralsnog te behalen.

 

 

 
 
 
KOSTEN EN AANMELDEN

De kosten van deze intensive training bedragen € 475,- exclusief btw. Het starterspakket ter waarde van € 240,- exclusief btw zit hierbij inbegrepen.

Je dient je eigen model mee te brengen voor deze cursus.

Er zijn meerdere trainingslocaties in Nederland en België, zo is er altijd een bij jou in de buurt.

Wil je nog meer weten over deze trainingsdag? Stuur ons dan gerust een e-mail via het contactformulier op onze contactpagina.