About

Lash Society helpt jou graag om door te groeien tot een succesvol lash artist en business owner! Graag delen wij onze ervaringen zodat je weet wat nodig is om in de lash business te kunnen groeien. Tijdens de intensieve training leren we je alle ins en outs over wimpers en bijbehorende methoden, zodat je deze perfect kunt toepassen.

Door onze nauwe samenwerking met onze trainingslocaties door Nederland en België blijven wij ons steeds door ontwikkelen en zorgen we zo dat onze cursussen altijd up to date blijven.

 

De beste kwaliteit

DOOR LIEFDE EN PASSIE VOOR DEZE BRANCH IS LASH SOCIETY UITGEGROEID TOT DE ONLINE GROOTHANDEL OMTRENT LASHES. WIJ ZIJN EEN SNEL GROEIEND BEDRIJF EN STREVEN ER NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN DOOR TE VOEREN IN ONZE PRODUCTEN LIJN.DAARNAAST BIEDEN WIJ MAXIMALE KWALITEIT OP ALLE FRONTEN. OP DEZE MANIER KUNNEN LASH STYLISTES WERKEN MET UITERST ALLEEN DE PROFESSIONEELSTE PRODUCTEN VOOR DEZE BRANCHE. WIJ HEBBEN JARENLANGE ERVARING IN DE LASH BUSINESS DIE WE GRAAG MET JE DELEN

Voordelen

– Intensieve cursus dag om voor échte perfectie te gaan;

– We geven tips en tricks waar je óók na de cursus nog profijt van hebt;

– – Er kunnen slechts twee cursisten tegelijkertijd aan een cursus deelnemen. Op die manier kunnen we onze cursisten zoveel mogelijk aandacht schenken. Daarmee behaal je de beste resultaten.

korting

Na afloop van de training ontvang je 10% korting op de luxeproducten van Lashsociety en op vervolgtrainingen.

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contact

Wil je graag contact met ons opnemen? Stuur dan gerust een bericht via het contactformulier.